به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، وصیت شفاهی یا وصیت زبانی نوعی از وصیت کردن است که بر خلاف وصیت کتبی ، بر روی فرم یا برگه خاصی نوشته نشده است و صرفا در جمع دیگران وصیت کردن انجام شده است و وصیت نامه ای تدارک دیده نشده است . به عنوان مثال پدر در جمع اعضای خانواده خود برای بعد از فوت خودش وصیتی کرده است و خانه ، زمین یا ملکی از خود را به نفع یک یا چند نفر از فرزندانش وصیت می کند و در این خصوص وصیت نامه ای نمی نویسد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وصیتنامه زبانی و لفظی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا در خصوص اعتبار وصیت نامه شفاهی ، بر اساس قانون امور حسبی ، وصیت نامه باید طبق احکام و قواعد قانونی نگارش شده و به صورت وصیت رسمی ، وصیت سری و وصیت خود نوشت تنظیم گردد و هر وصیتی که به ترتیب مذکور در این فصل واقع نشده باشد مثلا به صورت وصیت شفاهی یا زبانی بوده باشد ، در مراجع رسمی معتبر نبوده و قابل پذیرش نیست . البته اگر اشخاص ذی نفع در ارث متوفی ، وصیت شفاهی یا لفظی متوفی را قبول کرده باشند و به صحیح بودن آن اقرار کرده باشند ، وصیت شفاهی متوفی نیز صحیح و مورد قبول خواهد بود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حکم وصیتنامه لفظی و زبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به نقل از سایت مشاوره کیفری دینا ، هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است جرم محسوب می شود . اما گاهی فرد شروع به عمل مجرمانه کرده و آن جرم را به طور کامل انجام نداده است در این صورت نیز این عمل مرتکب شروع به جرم بوده و مجازات می گردد . برای تحقق شروع به جرم باید ارکان شروع به جرم نیز وجود داشته باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شروع به جرم بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا و بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، مرجع رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی ، دادگاهی است که حکم قطعی را صادر کرده است . به عنوان مثال ، اگر حکم قطعی توسط دادگاه بدوی یا نخستین صادر شده باشد ، همان دادگاه به درخواست اعاده دادرسی رسیدگی می کند و اگر هم دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی صادر کرده باشد ، همان دادگاه مجددا به تقاضای اعاده دادرسی رسیدگی و حکم مقتضی صادر می کند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مرجع رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا شرایط و نحوه صدور قرار اتیان سوگند تکمیلی در دادگاه در قانون آیین دادرسی مدنی مورد تصریح قرار نگرفته است ؛ با این وجود با عنایت به مواد مختلفی از این قانون و رویه قضایی دادگاه ها در می یابیم که دادگاه رسیدگی کننده به دعوا در شرایطی اقدام به صدور قرار اتیان سوگند تکمیلی می نماید که بینه ارائه شده توسط مدعی ناقص باشد و دعوای مذکور ، جزء موارد مصرح در ماده 277 قانون آیین دادرسی مدنی باشد . علاوه بر این ، صدور قرار اتیان سوگند تکمیلی توسط دادگاه منوط به درخواست سوگند تکمیلی توسط مدعی است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و نحوه صدور قرار اتیان سوگند تکمیلی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا در صورتی که زن و مردی قصد طلاق از نوع طلاق توافقی را داشته باشند ، باید ابتدا صورت جلسه یا توافق نامه طلاق توافقی را تنظیم کرده و آن را به دادگاه ارائه کنند تا دادگاه بر اساس شرایط موجود در آن حکم طلاق را صادر کند ؛ نحوه تنظیم صورتجلسه طلاق توافقی هم این است که باید به موجب آن تکلیف کلیه مسائل مالی و غیر مالی زندگی مشترک از جمله نفقه زن ، مهریه زن ، اجرت المثل زندگی مشترک ، حضانت فرزندان و ملاقات با آنان مشخص و معلوم شده باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاهده نمونه متن توافقنامه طلاق توافقی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص هزینه آزمون زبان های بین المللی TOEFL و GRE منتشر شد . به نقل از سایت مشاوره آزمون های زبان هیوا ، متن اطلاعیه به شرح زیر است : پیرو اطلاعیه های مورخ 98/03/08 و 98/04/30 ، به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون های زبان بین المللی TOEFL و GRE می رساند ، با هماهنگی به عمل آمده با مراجع ذی ربط و موسسه ETST ، امکان فروش مرحله جدید ووچر TOEFL به مبلغ 27،500،000 ریال ( معادل دو میلیون هفتصد و پنجاه هزار تومان ) ، فراهم گردیده است .
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا اگر زن و مردی قصد طلاق توافقی را داشته باشند ، باید در درجه اول تکلیف مسائل مالی و غیر مالی زندگی مشترک از جمله مهریه زن ، نفقه زن ، اجرت المثل ایام زندگی زناشویی ، استرداد جهیزیه ، حضانت فرزندان و نحوه ملاقات با فرزندان را مشخص کنند و این امر را در ضمن توافق نامه طلاق توافقی قید کنند . لذا توافقنامه طلاق توافقی ، توافق نامه ای است که خود زوجین باید در خصوص مسائل مشترک با توافق با هم تنظیم کنند و همین توافق نامه طلاق توافقی است که برای دادگاه اعتبار داشته و مبنای رای طلاق قرار می گیرد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اعتبار توافقنامه طلاق توافقی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، با عقد دائم مرد مکلف به پرداخت نفقه به همسر خود است و در صورتی که مرد از این عمل استنکاف نماید ، زوجه باید برای مطالبه نفقه خود اقدام نماید . از روش های مطالبه مهریه زمانی که مرد از پرداخت نفقه استنکاف کرد و زن می تواند به دو صورت اقدام قضایی نماید عبارتند از :مطالبه نفقه از طریق دادگاه حقوقی و مطالبه نفقه از طریق مراجع کیفری که در قانون نیز بیان شده است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد روش های مطالبه نفقه بر روی لینک زیر کلیک کنید :