به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، اصل تغییر ناپذیری قضات در قانون اساسی ذکر شده است که به موجب آن :قاضی را نمی توان از مقامی که شاغل آن است بدون محاکمه و ثبوت جرم یا تخلفی که موجب انفصال است ، به طور موقت یا دائم منفصل کرد ، یا بدون رضای او محل خدمت یا سمتش را تغییر داد . با این وجود اصل مذکور استثنائاتی هم دارد که عبارتند از نقل و انتقال دوره ای قضات ، تغییر قضات به سبب تخلف و یا به دلیل مصلحت . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد استثنائات تغییر محل خدمت قاضی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، خدمات عمومی که توسط دولت ها ارائه می شوند ، به دلیل اینکه برای رفع نیازهای عموم شهروندان هستند ، بایستی به نحو صحیحی استقرار یافته تا همه شهروندان به یکسان و برابر از آنها برخوردار بشوند . علاوه بر این ، انطباق خدمات عمومی با مقتضیات روز ، استمرار یا ثبات این خدمات و تقدم عمومی در برخورداری از این خدمات پذیرفته شده است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اصول حاکم بر خدمات عمومی در حقوق اداری بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، سازمان های اداری کشور در انجام وظایف خود باید از اصول مهمی پیروی و تبعیت نمایند که از جمله مهم ترین آنها می توان بهاصل حاکمیت قانون بر سازمان های اداری ، اصل سلسله مراتب در سازمان های اداری و همچنین اصل برخورداری سازمان های اداری از شخصیت حقوقی اشاره نمود که هر یک از اصول مذکور ، آثار و نتایج مخصوص به خود را به بار می آورند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اصول فنی حاکم بر سازمان های اداری بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، دعاوی غیر مالی را می توان به دو نوع دعاوی غیر مالی ذاتی و اعتباری تقسیم بندی کرد . دعاوی غیرمالی ذاتی به آن دسته از دعاوی گفته می شود که حق منشاء دعوا به طور ذاتی غیر مادی و غیرمالی است ؛ همچون دعوای نسب ؛ ولایت و زوجیت . در مقابل ، دعاوی غیر مالی اعتباری به حکم قانون غیر مالی تلقی شده اند ؛ همچون دعوای مزاحمت و ممانعت از حق و تصرف عدوانی در مال غیر منقول . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دعاوی غیر مالی اعتباری بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، همچون شاکی ، بزه دیده و مدعی خصوصی تفاوت های مفهومی مهمی با یکدیگر دارند که مفهوم و تعریف این سه اصطلاح و تفاوت آنها در ماده 10 قانون آیین دادرسی کیفری ذکر شده است . بر اساس این ماده بزه دیده شخصی است که از وقوع جرم متحمل ضرر و زیان می گردد و چنانچه تعقیب مرتکب را درخواست کند، شاکی و هرگاه جبران ضرر و زیان وارده را مطالبه کند، مدعی خصوصی نامیده می شود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه شاکی کیست بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا ، در قانون مدنی نفقه زن تعریف شده است که بر اساس ماده 1107 قانون مدنی ، نفقه زن شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از جمله مسکن ، پوشاک ، خوراک ، اثاث و وسایل منزل و هزینه های بهداشتی و درمانی است . البته مصادیق نفقه که در این ماده ذکر شده انحصاری نیست . برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مواردی که نفقه شامل آن می شود بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، یکی از انواع مرخصی هایی که در قانون کار مورد پیش بینی قرار گرفته است ، مرخصی حج واجب می باشد که شرایط استفاده از آن در ماده 67 قانون کار مورد پیش بینی قرار گرفته است . بر اساس این ماده : " هر کارگر حق دارد به منظور ادای فریضه حج واجب ، در تمام مدت کار خویش فقط برای یک نوبت ، یک ماه به عنوان مرخصی استحقاقی یا مرخصی بدون حقوق استفاده نماید " . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه مدت زمان مرخصی حج واجب قانون کار چقدر است بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آزمون های حقوقی دینا در راستای اجرای آیین نامه قانون حمایت از خانواده مصوب 1393 هر ساله آزمونی تحت عنوان آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده برگزار می شود . از جمله مهم ترین شرایط ثبت نام در آزمون مشاوران خانواده 99 می توان به ازدواج دائم و داشتن حداقل 40 سال سن و 5 سال سابقه کار مرتبط ، یا 35 سال سن و 8 سال سابقه کار مرتبط اشاره کرد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ثبت نام آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، در رابطه با زمان و نحوه استفاده از مرخصی توسط کارگران ، ماده 69 قانون کار یک حکم کلی مقرر داشته که مربوط به توافقی بودن استفاده از مرخصی می باشد . بر اساس ماده مذکور ، " تاریخ استفاده از مرخصی با توافق کارگر و کارفرما تعیین می شود . در صورت اختلاف بین کارگر و کارفرما نظر اداره کار و اداره اجتماعی محل لازم الاجرا است " . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط استفاده از مرخصی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، کارگران نوجوان به آن دسته از کارگرانی گفته می شود که در سن 15 الی 18 سالگی قرار دارند و به دلیل حساسیت های اجتماعی از کم سن بودن این قبیل کارگران ، حمایت هایی برای آنها مقرر شده است . از جمله مهم ترین حمایت های قانونی از کارگر نوجوان می توان به لزوم انجام آزمایش های پزشکی ، عدم ارجاع کار در شب و کارهای سخت و زیان آور به آنها و محدودیت ساعات کاری آنها اشاره کرد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط کار نوجوانان در قانون کار بر روی لینک زیر کلیک کنید :