به استناد سایت آیین دادرسی هیوا در راستای تاکید بر الکترونیکی شدن ارسال اوراق قضایی و اجرایی ساختن ماده 175 قانون آیین دادرسی کیفری ، سامانه خدمات الکترونیک قضاییبه نشانی( eblagh adliran ir ) طراحی شد . بنابراین ابلاغحضوری اوراققضایی برچیده شده و تمام ابلاغ ها و اطلاعات مربوط به پرونده ها از طریق سایت سامانه خدمات الکترونیک قضایی بر روی صفحه شخصی افراد بارگذاری می شود . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایت سامانه خدمات الکترونیک قضایی eblagh adliran ir می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، هر یک از طرفین دعوا برای اثبات ادعای خود در دادگاه می تواند یک استشهادیه را تکمیل و به دادگاه ارائه نماید که بر روی این فرم ، شهود دیده ها و شنیده های خود را بر روی آن فرم درج می کنند . از جمله مهم ترین انواع استشهادیه می توان به استشهاد محلی ، استشهادیه اعسار و استشهادیه برای جرایمی مانند توهین اشاره نمود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه انواع استشهادیه چیست بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، وصیت عملی است که به موجب آن شخص تکلیف اموال و دارایی خود را برای بعد از فوت معلوم می کند . با این حال بر اساس قانون ، هر شخص تنها مجاز به وصیت یک سوم مال خود می باشد . در غیر این صورت ، یعنی اگر میزان مال وصیت شده بیشتر از ثلث یا یک سوم کل اموال باشد ، ورثه این حق را دارند که مقدار مازاد بر یک سوم را بپذیرند و به آن عمل کنند ، یا آن را قبول نکرده و تنها به همان یک سوم عمل کنند . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه تا چه میزان از اموال را می توان وصیت کرد بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوقی دینا ، رئیس قوه قضاییه عالی ترین مقام این قوه است که وظایف و اختیارات متعددی به موجب قانون اساسی به عهده وی قرار داده شده است . از جمله مهم ترین وظایف و اختیارات رئیس قوه قضاییه می توان به ایجاد تشکیلات لازم در دادگستری بر اساس قانون ، تهیه لوایح قضایی و امور اداری و استخدامی قوه قضاییه که شامل عزل و نصب قضات نیز می شود اشاره نمود که با شرایط خاصی اعمال می شود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وظایف و اختیارات رئیس قوه قضاییه بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آزمون های حقوقی دینا زمانی که قاضی در مورد امری ، تخصص لازم را برای اظهار نظر نداشته باشد از نظر کارشناسان رسمی استفاده می کند که برای گزینش این کارشناسان ، آزمونی به عنوان آزمون کارشناسان رسمی دادگستری برگزار می شود و سه الی پنج روز قبل از برگزاری آزمون کارت ورود به جلسه از طریق سایت سازمان سنجش قابل دریافت است . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زمان برگزاری آزمون کارشناسان رسمی قوه قضاییه می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آزمون های حقوقی دینا از آنجایی که قانون گذار ایجاد مراکز مشاوره خانواده در سراسر کشور را پیش بینی کرده است ، هر ساله قوه قضاییه اقدام به برگزاری آزمون اخذ پروانه مشاوره خانوادهمی کند . ثبت نام اینآزموناز طریق سایت سازمان سنجش انجام شده و برای تکمیل فرآیند ثبت نام لازم است اسکن مدارکی همچون آخرین مدرک تحصیلی ، کارت ملی ، تمامی صفحات شناسنامه و ... بارگذاری شود . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مدارک لازم برای ثبت نام آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت حقوق کیفری دینا آراء به دو دسته قرار و حکم تقسیم می گردد که قرار به تصمیمات اتخاذ شده از سوی دادگاه اطلاق می شود و حکم نیز آرایی است که توسطدادگاه ها صادر می شوند . اما قانونگذار در خصوص زمان صدور رای و کیفیت رای صادره و لزوم درج کیفیت رای صادره در دادنامه قوانینی مختلفی را وضع کرده است . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدور رای در دادگاه کیفری می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق قراردادهای دینا ، یکی از تقسیم بندی هایی که از عقود و قراردادها ارائه شده است ، تقسیم آنها به عقود معوض و مجانی است . عقد معوض به آن دسته از عقودی گفته می شود که هر دوی متعاملین در مقابل یکدیگر ملزم به ارائه عوض و ایفای تعهد هستند و در مقابل ، عقود مجانی تنها یکی از طرفین در مقابل دیگری تعهدی را پذیرفته است و این مطلب یکی از مهم ترین تفاوت های عقد معوض و مجانی است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تعریف عقود معوض و مجانی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت حقوق کیفری دینا ، یکی از انواع سرقت ، سرقت تعزیری می باشد . سرقت تعزیری نوعی از سرقت گفته می شود که شرایط سرقت حدی را نداشته باشد . در این صورت ، می توان تحت شرایطی آن سرقت را تعزیری دانست . لازم به ذکر است که مجازات پیش بینی شده برای سرقت تعزیری ، تعزیر می باشد که از این جهت با سرقت حدی تفاوت دارد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط سرقت تعزیری بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق کیفری دینا ، یکی از انواع مجازات های پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی ، دیه است که بر اساس این قانون تعریف دیه بیان شده و عبارت است از مقدار مالمعیّنی که در شرع مقدس به سبب جنایت غیر عمدی بر نفس ، عضو یا منفعت یا جنایات عمدی در مواردی که به هر جهت قصاص ندارد ، مقرر شده است . از جمله انواع دیه بر اساس این قانون می توان به دیه نفس ، دیه اعضا ، دیه منافع اعضای بدن و دیه جراحات وارد شده اشاره نمود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه دیه چیست بر روی لینک زیر کلیک کنید :