به استناد سایت آیین دادرسی دینا وکلا هر ساله باید نسبت به تمدید پروانه وکالتخود اقدام کنند که برای این امر لازم است هزینه ای تحت عنوان ، هزینه تمدید پروانه وکالت را به قوه قضاییه براساس تعرفه قدرالسهممشخص شده همان سال بپردازند . در حال حاضر امکان پرداخت این هزینهاز طریق سایت سامانه خدمات الکترونیک قضایی ( سامانه ثنا ) فراهم شده است . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پرداخت الکترونیکی هزینه تمدید پروانه وکالت می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، در قانون مواردی پیش بینی شده است که در صورت وجود آنها می توان از حکم صادر شده فرجام خواهی کرد که این موارد نقض حکم در دیوان عالی کشور شامل عدم صلاحیت دادگاه صادر کننده رأی ، مخالفت رأی صادره با موازین شرعی و مقررات قانونی ، عدم رعایت اصول دادرسی ، قواعد آمره و حقوق اصحاب دعوی ، صدور آراء مغایر در یک موضوع ، نقص تحقیقات و عدم توجه به دلایل طرفین ، تعارض بین اسباب موجهه و منطوق رأی ، سوء تفسیر قرارداد می باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جهات نقض حکم فرجام خواهی شده بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا ، در موارد محدودی ممکن است مهریه به زن تعلق نگرفته و این حق قانونی محدود شود . بر اساس قانون مدنی ، باطل بودن عقد نکاح میان زن و مرد و عدم نزدیکی میان آن دو سبب می شود که مهریه ای به زن تعلق نگیرد . همچنین اگر عقد نکاح به دلیلی فسخ شود و رابطه زناشویی رخ نداده باشد و یا اینکه زوجین مهریه ای تعیین نکرده باشند و قبل از تعیین مهریه ، زن فوت کند و رابطه زناشویی هم شکل نگرفته باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه در چه شرایطی مهریه به زن تعلق نمی گیرد بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، در صورتی که دادگاه رسیدگی کننده به دعوا صلاحیت محلی یا نسبی برای رسیدگی به دعوا را نداشته باشد ، می توان نسبت به عدم صلاحیت آن ایراد وارد نمود که این ایراد را ایراد عدم صلاحیت محلی یا نسبی گویند و در صورتی که دادگاه آن را وارد تشخیص دهد ، پرونده را به مرجع دارای صلاحیت ارسال خواهد کرد . لازم به ذکر است که مهلت طرح ایراد عدم صلاحیت محلی بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، تا پایان اولین جلسه دادرسی است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ایراد عدم صلاحیت نسبی یا محلی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت آیین دادرسی دینا ، دادیار عضوی از اعضای دادسرا است که تحت نظر دادستان ، دستورات او را در زمینه انجام تحقیقات مقدماتی ، اجرای احکام و وظایفی از این دست انجام می دهد . بر اساس حیطه فعالیت دادیار در امور مختلف ، می توان انواع دادیار را مورد شناسایی و بررسی قرار داد که از جمله مهم ترین آنها دادیار تحقیق ، دادیار اظهار نظر ، دادیار اجرای احکام ، دادیار ناظر زندان ، دادیار نماینده دادستان در دادگاه می باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انواع دادیار بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق قراردادهای دینا ، در صورتی که متعهد از انجام تعهدات قراردادی خود امتناع کند ، می توان وی را از طریق دادگاه الزام به انجام تعهد نموده و یا از وی خسارت دریافت کرد . برای مطالبه خسارت ناشی از عدم انجام تعهد باید شرایطی وجود داشته باشد ؛ از جمله گذشتن زمان انجام تعهد ، عدم انجام تعهد توسط متعهد ، وجود ضرر و اینکه جبران خسارت به موجب قرارداد ، عرف یا قانون لازم باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مسئولیت قراردادی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت حقوق قراردادهای دینا ، عقد وقف را می توان به دو نوع وقف خاص و وقف عام تقسیم بندی کرد که برای تعریف وقف عام و وقف خاص می توان گفت وقف عام به آن دسته از وقف هایی گفته می شود که منافع آن به عموم مردم یا جمع غیر محصوری از افراد تعلق خواهد گرفت ؛ ولی وقف خاص به وقفی گفته می شود که منافع آن به گروه مشخص و محدودی تعلق گیرد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مقایسه و تفاوت وقف خاص و وقف عام بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا ، در صورتی که به علت عدم صلاحیت اخلاقی ، عدم مراقبت یا انحطاط اخلاقی والدین دارای حضانت ، مصلحت فرزند به خطر افتد ، طبق قانون مدنی می توان نسبت به سلب حضانت اقدام نمود . به عنوان نمونه ، اعتیاد ، بیماری های روانی ، سوء استفاده از طفل ، اجبار وی به کار و تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف را می توان از جمله مصادیق و موارد سلب حضانت دانست . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه شرایط سلب حضانت چیست بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق خانواده دینا ، در صورتی که به علت عدم صلاحیت اخلاقی ، عدم مراقبت یا انحطاط اخلاقی والدین دارای حضانت ، مصلحت فرزند به خطر افتد ، طبق قانون مدنی می توان نسبت به سلب حضانت اقدام نمود . به عنوان نمونه ، اعتیاد ، بیماری های روانی ، سوء استفاده از طفل ، اجبار وی به کار و تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف را می توان از جمله مصادیق و موارد سلب حضانت دانست . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه شرایط سلب حضانت چیست بر روی لینک زیر کلیک کنید :
به استناد سایت مشاوره حقوق قراردادهای دینا ، اجاره آپارتمان یا خانه نیازمند عقد قرارداد میان موجر و مستاجر می باشد . طرفین می توانند با تنظیم اجاره نامه و رعایت نکات قانونی مربوطه در آن قرارداد ، شرایط خود را تعیین و مشخص کنند . البته استفاده از نمونه قرارداد اجاره آپارتمان یا مسکن که از طرف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منتشر شده است نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد و شروط اختصاصی طرفین به آن ضمیمه شود . برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاهده نمونه قرارداد اجاره خانه یا منزل بر روی لینک زیر کلیک کنید :